bioterapie

DESPRE MINE

PAGINA ESTE IN LUCRU 

Reclame

Comments on: "DESPRE MINE" (1)

 1. Ioan Curta said:

  Buna ziua d-na Elena

  Numele meu este Ioan Curta, (Brasov) si, in urma cu trei ani am beneficiat de ajutorul dvs pentru videcarea completa a unei litiaze renale bilaterale (au fost eliminati trei calculi de 12/11/9 mm localizati in rinichiul stang si doi calculi de 9/8 mm in rinichiul drept). Multumesc pentru tot, si pe aceasta cale.

  Motivul pentru care va scriu este un studiu pe care il desfasor cu privire la efectele argintului coloidal asupra biosistemelor.
  Acum 3 ani, Inainte de inceperea tratamentului, am facut o diagnosticare energetica pe 300 de puncte acupunctura, diagnosticare ce a confirmat ecografia si analizele alopate.
  As vrea sa va intreb daca ati fi de acord sa facem cateva de teste pe acest aparat , teste legate de studiul la care lucrez. .
  Subiectul testelor voi fi eu, iat testele ar consta in evaluarea inainte si dupa ingestia unei unei cantitati de 10 ml Ag. Pentru cresterea acuratetei ar fi necesar sa se repete masurarea dupa un timp ce urmeza sa fie stabilit, in functie de caracteristicile aparatului.
  Mentionez ca solutiile de Ag au fost testate de catre dl Hristenco si concluzia dansului a fost ca nu sunt daunatoare in nici una din cele 4 concentratii prezentate.

  Cu speranta unui raspuns pozitiv,

  Ioan Curta
  0742404020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: