bioterapie


Fiecare dintre noi are sansa sa se apropie de Dumnezeu, iar in momentele grele pe care le avem liberul arbitru decide daca ne apropiem sau ne îndepartam de El. Niciodata nu trebuie sa ne consideram napastuiti sau nedreptatiti ci, dimpotriva sa-L punem pe dumnezeu mai presus de orice. Iubirea fata de Dumnezeu trebuie sa fie deasupra oricarui gând al nostru. Prima noastra gresala este ca nu Îl cinstim pe Dumnezeu cum se cuvine si acesta este unul din perceptele de baza ale sacroterapiei.

„Trimite Doamne doar pe cei pe care crezi ca îi poti vindeca prin mine”

Bioterapeutii fac legatura între Dumnezeu si cei bolnavi. Nu eu ci Dumnezeu vindeca prin intermediul meu. Bioterapia nu trateaza numai organele bolnave luate separat ci organismul în totalitatea lui respectând principiul unei echilibrari energetice în trup, ca si a unei armonizari a individului cu Divinitatea si cu Universul.

„ Sa ne stapânim emotiile”

Tractul digestiv se afla în cea mai strânsa legatura cu sistemul nervos vegetativ si central. Din punct de vedere psihosomatic, femeile si barbatii carora tractul gastrointestinal le provoaca multe necazuri sunt aceia care adesea „înghit” prea multe, fara a-si putea manifesta emotiile în mod corespunzator. Sentimentele si trairile reprimate si neconsumate se fixeaza în memoria organizata, provoaca balonari, activeaza secretia de acid gastric (în acest caz stomacul se „digera” pe sine) si astfel se formeaza ulcerele gastrice. Intestinele sunt determinate sa scape cât mai repede de stresul nedigerabil (diaree) sau acesta din urma se acumuleaza în intestin si blocheaza trecerea (constipatie).

Persoanele cu tractul gastrointestinal sensibil sunt adesea niste „suflete” foarte vulnerabile. Aceste persoane trebiue sa încerce sa-si întareasca încrederea în fortele proprii si cu cât se vor simti mai putin o victima lipsita de aparare cu atât mai putin vor fi nevoite sa rabde si astfel se vor putea apara mai bine de atacurile reale sau percepute ca atare. Învatati sa va exteriorizati starile de agresivitate în loc sa va autodevorati, autodizolvati în mod gastric  si asta nu înseamna a avea iesiri necontrolate de furie, ci a stabili niste limite clare atunci când va este lezata integritatea personala si a-i face constienti pe ceilalti de propriile dumneavostra emotii.

„Orice boala este, în mod fundamental, de natura energetica. Materia este afectata în urma unui dezechilibru energetic care poate fi depistat si tratat înaintea declansarii bolii propriu-zise. În stadii avansate, boala poate fi vindecata tot prin echilibrare energetica. În acest fel, bioenergoterapia actioneaza asupra cauzelor reale ale maladiilor si nu asupra efectelor vizibile.”

„Eu constat dezechilibrele, disfunctiile, detectez sechelele, bolile în flux si predispozitia spre anumite boli. Nu ma bazez numai pe Harul pe care îl am. Aceasta însusire a intrat în joc dupa multe ore de studiu în probleme de medicina, întelegând ca functiile organelor, sistemelor se întrepatrund. Îmbolnavirea unui organ este rezultatul unor dezechilibre energetice si disfunctii din organism.”

„Daca exista o speranta de vindecare cât un bob de mei omul este dator, pentru salvarea vietii sale, sa nu o lase sa se spulbere.”

„Omul face un pas către Dumnezeu, Dumnezeu face 10 paşi către el”

Reclame

Comments on: "“Sa-l punem pe Dumnezeu mai presus de orice”" (1)

 1. Iulia said:

  Am cunoscut-o pe Elena Truta , in anul 1995,cand mama mea ,in urma unei interventii chirurgicale,nu s-a mai trezit din anestezie.A fost singura care mi-a spus ca mama mea nu se va mai intoarce..ca nu-si mai doreste asta…M-a trimis la biserica sa ma rog,sa se faca voia lui Dumnezeu..
  Asa am facut..astfel incat,a doua zi,mama mea s-a stins din viata dupa o luna de coma.Durerea pierderii mamei a fost foarte mare,insa mai mare a fost durerea pe care o purtam in suflet..datorita atator intrebari care-mi mistuiau mintea….
  Dupa ani,am fost si eu supusa unei interventii chirurgicale tot cu anestezie generala.Imi era foarte frica si simteam ca am sa patesc la fel ca mama mea.In somnul anestezic,mi s-a raspuns la intrebarea ce m-a framantat atatia ani…acum,eu stiu de ce a murit mama mea,stiu de ce nu a vrut sa se mai intoarca…stiu,ca , acest om,Elena Truta, a avut dreptate…si vreau sa-i multumesc pe calea asta.
  Va multumesc si nu am sa uit niciodata ce ati insemnat pentru mine,cata putere mi-ati dat si cu cata sinceritate mi-ati vorbit deschis si sincer.Va multumesc,pentru ca m-ati invatat sa imi canalizez credinta,durerea,si stiu ca ,odata ce v-am cunoscut,sunt un om mult mai bogat.
  VA MULTUMESC!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: